A l’Aplec del Puig, des de Gandia

Una part de la colla de la Safor.

Ahir vam tornar a l’Aplec del Puig. Fa molts anys que hi anem, al voltant de 12 anys. Les primeres vegades, com a membre del BLOC JOVE del col·lectiu de Gandia.
Esta vegada, però, era la primera vegada que ho feia com a regidora de Gandia. Allà he rebut el suport i els ànims de moltes companyes i companys d’arreu del país, que m’han animat a treballar de manera constant en esta etapa difícil que vivim a Gandia. I he de dir que la gent ha estat ben pendent del que es cou a la nostra ciutat: el Gandia Shore, la situació en què ens han deixat a l’oposició, els espectacles lamentables del PP…

Lamentablement el govern de Torró ha traslladat una imatge pobra del que en realitat pot oferir Gandia. En este sentit, també ens queda molta faena per fer; i per refer: recuperar totes les passes enrere, pel que fa al benestar dels nostres ciutadans i ciutadanes, que està donant el govern del PP local i aportar dignitat i respecte al nostre treball a la regidoria.

Moltes gràcies a totes i tots. L’any que ve tornarem. Amb el dinar i amb el “dolcet”, això que no falte. Amb la millor gent del país. I, per suposat, amb els amics i amigues de Gandia i la comarca de la Safor-Valldigna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *