Escoltar, actuar…

Ahir vam tenir una sessió de treball de comunicació. Sóc nova en alguns d’estos temes. Sense anar més lluny, com sabeu no fa massa que estic al Twitter, i vaig agafant pràctica a poc a poc. Però, des del BLOC-Verds volem anar més enllà: les noves tecnologies les hem de posar al servei de les veïnes i veïns de Gandia, amb dos objectius: per obrir una nova finestra d’allò que passa a l’Ajuntament i fomentar la participació ciutadana; i per contribuir a la proximitat amb la gent.

I, tot i que esta proximitat l’hem de garantir parlant amb les persones del carrer, no està de més preparar totes les ferramentes possibles per poder estar atenta a les propostes i suggeriments. Per escoltar, per poder respondre de manera ràpida i per informar-vos d’allò que vos puga interessar.

Pròximament, aniré explicant-vos en què consisteixen les novetats i també, si cal, la tasca en aquest sentit que hem anat fent fins a la data. El lema que veieu quan passeu per la nostra seu -“t’escoltem i actuem” no és una frase de campanya; ha de ser i és la manera com entenem que cal fer política.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *