Despilfarro i més despilfarro

Per als qui pensaven que el Govern del PSOE de Gandia ja havia arribat al súmmum del despilfarro, doncs no!! Encara sembla que es pot arribar més lluny, o almenys així ho vaig entendre jo, en vore la setmana passada, repartit per totes les vivendes d’esta ciutat, un nou llibre publicitari, a tot color i amb paper de qualitat, que ens haurà costat a tots els ciutadans una quantitat exagerada d’euros i amb l’única finalitat de promocionar la imatge del senyor Orengo.

I és que sembla que els senyors del PSOE o no s’han enterat que este Ajuntament està hipotecat fins les celles i que l’endeutament ens durà a un caos econòmic les futures legislatures, o és que són tan inconscients que sabent-ho, decideixen acabar d’arruïnar per complet totes i tos els ciutadans de Gandia.

Les accions publicitàries són totalment legítimes en període preelectoral. El problema sorgeix del fet que el PSOE es fa autobombo amb els diners de totes i tots. Amb la ja habitual excusa de promocionar les iniciatives del Govern, apareixen tota mena de fullets, pamflets i llibres on el primer que trobem és la cara d’Orengo, fent-se propaganda, sense cap tipus de vergonya. I no parlem de cosetes barates, no, parlem de propaganda a tot color, en paper d’alta qualitat i que val milers i milers d’euros, que ben bé podrien haver anat destinats a fomentar el treball en esta ciutat i no a gastar per gastar.

Lamentablement, mai no sabrem quant ens costa als gandians eixe despilfarro descarat. Com ve sent habitual en este Govern, les factures restaran amagades, els comptes opacs no arribaran a la ciutadania, i mai sabrem quants diners tira Orengo, sense complexos, al fem.

La meua pregunta és clara i senzilla: cal despilfarrar d’eixa manera? És precís tindre la cara tan dura com per hipotecar el futur de Gandia durant molts anys? Allò que tenim ben clar és que la ciutat està perduda econòmicament per moltes legislatures. Estic més que segura que estos quatre anys de gestió destrellatada del Govern del PSOE i PdG suposaran una rèmora que arrossegarem anys i anys.

A la ciutadania nosaltres som capaços de garantir-li una cosa: si el BLOC assumeix el Govern d’esta ciutat, la nostra primera acció serà encarregar la realització d’una auditoria que servisca per posar cadascú al seu lloc. Eixa serà la única forma de saber realment que han fet amb els nostres diners sense que se’ns amague intencionadament la informació, quant han despilfarrat i a qui hem de demanar responsabilitats per la seua mala gestió.

Esta ciutat necessita un canvi de formes, un canvi d’actituds i un nou model de gestió per tirar endavant, i nosaltres ens comprometem a fer-ho possible. S’han d’acabar d’una vegada per totes les actituds dictatorials i irresponsables dels qui ens estan governant, i aconseguir-ho és feina de totes i tots. Ara tenim l’oportunitat de dir prou, de parlar i de decidir quin volem que siga el nostre futur, no que ens l’imposen. Aprofitem-lo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *