Per responsabilitat davant una situació dramàtica

“No ens amaguem, donarem la cara i que ens la trenquen, si cal, per responsabilitat davant una situació dramàtica. Som conscients que és un suïcidi polític, però eixa és la diferència amb el PP, l’ètica, la moral i la responsabilitat”.
La vicealcaldessa i portaveu de Més Gandia a l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques, ha lamentat durant el Plenari de hui que els regidors del PP, en especial el seu portaveu Arturo Torró, es mofaren i rigueren de la difícil situació econòmica que travessa l’Ajuntament, com a conseqüència de la nefasta gestió del PP. Aquesta política ha obligat al nou govern ha aplicar importants mesures d’estalvi per tal de poder acollir-se a un Pla d’Ajust imposat pel Ministeri d’Hisenda que permeta pagar a proveïdors i bancs.

“Cada dia tenim dificultats per a fer front a pagaments. Els que tenien la responsabilitat els darrers quatre anys eren coneixedors de la situació i no han fet res més que polítiques d’aparador i festes sense pensar en les conseqüències. Ara cal tindre la responsabilitat que li ha faltat al Partit Popular per a reconduir la situació pel benefici futur de la ciutadania que, per desgràcia, haurà d’assumir una part de responsabilitat d’un problema del qual no tenen cap culpa. Malauradament, hi haurà un augment dels impostos, mesures restrictives, etc, però no hi cap altra opció per a la viabilitat d’aquest ajuntament”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *