El meu compromís

Fa pocs dies he anunciat públicament la meua intenció de presentar la candidatura a encapçalar la llista de Compromís en les properes eleccions municipals a Gandia en el moment en què s’encete el procés de primàries. Així ho vaig comunicar també a l’assemblea de Compromís i ara vull fer-ho extensiu també a la resta de la ciutadania.

En una etapa molt dura com la que vivim en l’actualitat, on la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes és cada vegada pitjor, en la que assistim al major dels desprestigis de la política i on els casos de corrupció estan a l’ordre del dia, sóc més que conscient que cal parlar d’altres formes de gestionar les nostres ciutats.

Un model de gestió elaborat i dut a terme, des de l’honestedat, la humilitat, la transparència, l’eficàcia, la total informació i el treball constant en la defensa dels interessos de totes i cadascuna de les persones que viuen en esta ciutat, i amb una pràctica diària sempre des del respecte als altres, les bones formes i l’educació, valors que amb el PP al Govern d’esta ciutat han desaparegut totalment del nostre dia a dia.

I és per això que em presente. Perquè estime la meua ciutat, i respecte els homes i les dones que viuen en ella. I perquè estic convençuda que des del diàleg, amb respecte i el consens, esta ciutat pot, poc a poc, anar recuperant-se i arribar molt lluny.

Hem sigut una ciutat capdavantera en molts aspectes (el cultural, l’educatiu, el social, el mediambiental…) i això cal recuperar-ho. Hem de dir prou, d’una vegada per totes, al model de ciutat instaurat pel PP, i treballar de valent per canviar-lo el més ràpidament possible.

La veritat és q prendre esta decisió no ha sigut fàcil. Per moltes raons, moltes d’elles de caràcter personal (sabeu que sóc mare de dos criatures molt xicotetes que ocupen bona part del meu temps i que com sempre la tasca de conciliació de la vida laboral i familiar encara hui és molt complicada, sobretot per a les dones) però paral·lelament a eixos pensaments, durant tot el temps que he estat plantejant-m’ho i buscant raons i motius pels que tirar endavant amb este nou camí, sempre he acabat amb la mateixa conclusió:

Em rebel·len les desigualtats i la injustícia, i aquells que utilitzen esta ciutat i la seua gent en benefici propi, i crec fermament què les persones (totes i cadascuna d’elles) son el més important i què amb bones polítiques i bones formes de gestionar es pot aconseguir millorar de forma substancial les seues vides, eixa felicitat de tots els dies, i per això vull intentar-ho. Perquè cal recuperar la dignitat d’este Ajuntament, des de la humilitat i l’honestedat, com ja he dit abans, i que siga un instrument útil per solucionar els problemes de la vida dels ciutadans enfront d’aquells que només volen perpetuar-se en el poder.

I amb una cosa clara: mai mentiré a la ciutadania ni prometré el que no puga fer. No sabem el primer que farem quan governem perquè no sabem com serà de gran el desastre que ens trobarem, però si sabem que hi ha formes de fer les coses bé, i és el que farem. Treballar per fomentar el progrés sostenible amb polítiques basades en l’economia del bé comú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *